Hoge kwaliteit graszoden voor een goede prijs

Voor iedere tuin, sportveld of bij elk bedrijf!

LIMBURGSE GRASZODEN VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

  • Alleen de beste kwaliteit graszoden
  • Wij helpen u persoonlijk om de juiste graszoden te bestellen, geen ingewikkelde formulieren
  • Vandaag (voor 18:00u) graszoden bestellen = morgen een groen gazon
  • Geen vast tarief per m2, want geen tuin is hetzelfde

Van der Velden Graszoden heeft de groenste en gezondste graszoden voor iedere tuin, sportveld of bij elk bedrijf!

GRASZODEN

U wilt uw tuin van een nieuwe, gezonde grasmat voorzien. Of uw sportterrein is toe aan vers groen gras. Bestel graszoden bij Van der Velden Graszoden en u bent verzekerd van gezond gras van uitstekende kwaliteit!

Graszoden zijn als het ware wortelpakketten: ze bestaan uit dichtbegroeide zoden en weinig aarde. Wanneer ze in uw tuin gelegd worden, zullen de zoden snel aangroeien en heeft u een schitterend groen gazon. Zeker met de graszoden van Van der Velden Graszoden, ze worden namelijk geteeld met uiterste zorg.

Welke graszoden zijn geschikt voor uw tuin?

Op ons grote perceel telen wij 2 soorten gras: sport & speel gras en sportgras. Beiden zijn stevige grassoorten die tegen een stootje kunnen. Welke grassoort is geschikt voor uw tuin? We leggen u graag de verschillen tussen de graszoden uit.

Graszoden bestellen

Heeft u uw keuze kunnen maken en bent u op de hoogte van de afmetingen? Dan kunt u uw graszoden bij ons bestellen. Bij Van der Velden Graszoden heeft u direct contact met het bedrijf. We kunnen u dus adviseren in de aanschaf. Na het bestellen kunt u de zoden in Well (Lb.) afhalen of laten leveren aan huis of bij uw bedrijf.

Graszoden leggen

Zijn de graszoden eenmaal geleverd? Dan kunt u beginnen met leggen, een klus die u goed zelf kunt uitvoeren. In deze handige instructie leggen we u stap voor stap uit hoe u zelf graszoden kunt leggen. Wilt u ze toch liever laten leggen? Ook daarmee kunnen we u helpen.

Graszoden onderhouden

Tot slot is het onderhoud van graszoden erg belangrijk. Het onderhoud begint al tijdens het leggen! Lees hier waar u op moet letten. De eerste periode verdienen de zoden extra aandacht. Van grasmaaien tot bemesten; we hebben alle belangrijke tips voor u op een rijtje gezet. Lees tot slot ook nog even de verschillen in onderhoud per seizoen. Zo weet u zeker dat uw graszoden de beste verzorging krijgen!