Grassoorten

U kunt bij Van Der Velden Graszoden twee verschillende graszoden bestellen: sport & speel gras en sport gras. Beide grassoorten zijn sterk en maken een schitterend groen gazon. Ontdek hieronder de verschillen tussen de graszoden en welke grassoort u het beste kunt bestellen voor uw tuin.

 

Welke graszoden zijn geschikt voor uw tuin of terrein?

  • Met de sport & speel graszoden van Van Der Velden Graszoden krijgt u een prachtig groen gazon! De sport & speel graszoden zijn ideaal voor de tuin waar veel activiteiten plaatsvinden. Spelende en ravottende kinderen, huisdieren of een gezellige barbecue; deze sterke graszoden kunnen tegen een stootje! De sport & speel graszoden zijn geschikt voor iedere achtertuin. Lees hier meer informatie over het bestellen van de sport & speel graszoden.

Sport & Speelgras

 

  • Het sportgras van Van Der Velden Graszoden is ideaal voor sportclubs en sportverenigingen maar ook voor uw achtertuin. Dit stevige gras is uitstekend bestand tegen intensief gebruik. De sport graszoden zijn geschikt voor  bijvoorbeeld een golf terrein, maar ook voor stevige potjes voetbal en grote tuinfeesten. Wilt u de sportgraszoden bestellen? Klik hier om te lezen hoe we uw tuin van gras voorzien.

Sportgras

 

Heeft u kunnen kiezen tussen de grassoorten en u wilt graag bestellen? Onze graszoden hebben vaste afmetingen. Neem deze goed door voor uw bestelling!

 

Wij zijn u graag van dienst!

Van der Velden Graszoden hanteert snelle levertijden; binnen 24 uur staan uw graszoden gereed voor transport. Wij bezorgen het graag voor u! Heeft u nog vragen over onze graszoden en grassoorten? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord!